Google Adwords

Duizenden tot tienduizenden potentiele klanten zoeken iedere maand naar uw producten of diensten. Vinden zij uw website al?

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het adverteren op zoektermen in Google, Bing & Yahoo. Adverteren in zoekmachines maakt het mogelijk om op korte termijn relatief eenvoudig in te spelen op het zoekgedrag van mensen. Relevantie vertaalt zich door in websiteconversie.

AdWords adverteren draait om het behalen van concrete targets op het gebied seavan directe verkoop, leadgeneratie of awareness. U wilt uw doelen behalen en het maximale uit uw marketingbudget halen. Wij zorgen dat u uw targets haalt. Dit doen we door op de juiste plek, met de juiste woorden en aansprekende advertentieteksten aanwezig te zijn.

Zoekmachinemarketing blijkt keer op keer een winstgevende verkeersbron. Bij overname van AdWords accounts bij onze klanten zien we significante groei in leads en afname in de huidige kosten per doel.

Groeien in AdWords prestaties met ONLIME

Wij zijn goed in AdWords. Niet alleen omdat we gecertificeerd zijn door Google. Vooral door onze overige specialismen waarin we bedreven zijn. Rekening houden met conversie-optimalisatie en zoekmachine-optimalisatie zijn belangrijk bij prestatie op het gebied van zoekmachine-adverteren. Wij beschikken over de strategische aanpak en geïntegreerde kennis om van uw AdWords campagne een succes te maken. Onze klanten realiseren hierdoor gemiddeld 30% meer leads tegen 10% minder kosten

Google AdWords uitbesteden bij ONLIME betekent:

  • Maandelijkse op maat gemaakte rapportage
  • Sturing op kwaliteit & conversie van bezoekers
  • Continu op zoek naar verbetering, groei en efficiëntie
  • Innovatief, transparant en bovenal proactief: u kunt vertrouwen op gevraagd en ongevraagd advies

Benieuwd naar uw groei via AdWords?

Krijg inzicht in de huidige prestaties van uw AdWords account. Wij stellen een vrijblijvende AdWords scan voor u op waarbij we uw campagnes doorlichten op zoekwoorden, accountstructuur, biedingen, conversiekracht, meetbaarheid en advertentiekwaliteit.

Heeft u nog geen AdWords account? Wij adviseren u graag vrijblijvend over het aantal verwante zoekopdrachten, klikprijzen & conversies.


Online marketing vraagstukken?
Wij hebben de antwoorden
Neem contact op