Display adverteren

Aanwezig zijn waar uw doelgroep zich bevindt.

Display adverteren is het betaald (online) aanwezig zijn bij uw doelgroep. Adverteren in het display netwerk maakt het mogelijk om wereldwijd of lokaal onder de aandacht te komen bij uw doelgroep tijdens hun internetsessie. Relevantie vertaald zich in concrete conversie of branding.

Display advertenties draaien om aandacht.Display adverteren Aandacht die zich in korte termijn vertaald in concrete targets op uw website. Bijvoorbeeld aandacht onder mensen die al eerder kennis met uw website hebben gemaakt. Of aandacht gebaseerd op geo-, en demografische kenmerken. Uw boodschap uitdragen waar uw doelgroep zich bevindt, dat is wat u wilt.

Heeft u een aanzienlijk volume aan converterend verkeer? Door slim gebruik te maken van display adverteren kunnen we de voorspellende kracht van Big Data gebruiken voor optimaal rendement.

Groeien in Display prestaties met ONLIME

Display is in beweging en groeit. Goed display adverteren is de combinatie van krachtige bannercreatie, slimme inkoop en continu verbeteren. Omdat wij display advertenties in combinatie met andere online middelen inzetten, sturen wij geïntegreerd op online effect. Wij verbinden display aan de website en meten alles door.

Wij maken uw display campagne tot een succes:

  • Maandelijkse op maat gemaakte rapportage
  • Sturing op kwaliteit & conversie van bezoekers
  • Continu op zoek naar verbetering, groei en efficiëntie
  • Innovatief, transparant en bovenal proactief: u kunt vertrouwen op gevraagd en ongevraagd advies

Krijg inzicht in de huidige display prestaties. Wij stellen een vrijblijvende scan voor u op waarbij we uw campagnes doorlichten op doelgroep en conversiekracht.

Adverteert u nog niet via Display? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van het bereiken van uw doelgroep via het display adverteren.


Online marketing vraagstukken?
Wij hebben de antwoorden
Neem contact op