Conversie-optimalisatie

Meer bezoekers omzetten naar betalende klanten? Maximaal rendement uit uw online marketing campagnes? Met een conversie-optimalisatie-traject wordt de basis gelegd voor een structurele, effectieve groei in omzet via de website.

U heeft uw website met een bepaalde focus: verkoop, aanvraag of een andere doelstelling. Wij zijn geïnteresseerd in de effectiviteit van de online kanalen die hieraan bijdragen; waar komen uw bezoekers vandaan en hoe gedragen zij zich? Statistieken maken online inspanningen inzichtelijk. Een goede doormeting van uw websitestatistieken vraagt op zijn beurt om verbetering. Wij bieden deze verbetering in de vorm van conversie-optimalisatie.

Analytics,conversie optimalisatie Heatmaps & AB testing

Onze diensten bieden u inzicht in uw doelgroep. Website heatmaps in combinatie met Google Analytics resulteren in hypotheses om het percentage doelen toe te laten nemen. Door middel van AB testing toetsen we deze hypotheses waaruit significant resultaat naar voren komt. De websitebezoeker geeft op deze manier zelf het antwoord op uw conversievraagstukken.

Webvarianten per bezoekerssegment

Elke bezoeker is uniek. Een specifieke variant van uw website voor verschillende doelgroepen kan uw verschil maken. Heeft uw bezoeker uw website nog niet eerder bezocht? Vertoon een duidelijk en inleidend verhaal. Wilt u uw bezoeker aanspreken met uw website maar bedient u wereldwijd? Toon uw bezoeker een lokale vormgeving.

Groei verder met ONLIME

Een website is slechts de start van online resultaat. Duurzame online groei kan door continue meten, leren en verbeteren. We testen, stellen hypotheses op, analyseren en testen opnieuw. Door gebruik te maken van de slimste technologie zijn we in staat het juiste inzicht te verkrijgen.


Online marketing vraagstukken?
Wij hebben de antwoorden
Neem contact op